Sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. 19 d’abril de 2016, a les 19h

BornEl proper dimarts tindrà lloc una nova sessió del 5è Cicle Diàlegs tècnics sobre el patrimoni arquitectònic, que portarà per títol Intervencions al Born, a Barcelona. La jornada gira al voltant de les intervencions en el patrimoni arquitectònic i forma part del cicle de conferències i debats organitzat per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) i l’Àrea d’Activitats Culturals del COAC.

L’acte comptarà amb la presència d’Antoni Fernández (director de la intervenció arqueològica al mercat del Born), d’Enric Sòria (arquitecte autor del projecte i de la direcció de les obres al Born Centre Cultural), de Carme Miró (arqueóloga del Servei d’Arqueologia de Barcelona i responsable del Pla Bàrcino) i de Gemma Hernández (arqueòloga territorial de la Generalitat de Catalunya). La ponència d’Enric Sòria versarà sobre l’arquitectura de l’antic mercat del Born i el seu projecte de restauració i rehabilitació.

Més informació