Text: Museu Etnogràfic de Ripoll

El Museu Etnogràfic de Ripoll, per tal de donar a conèixer el seu fons, posar-lo en valor i fer-lo més accessible, properament presentarà la segona sèrie de punts de llibre.

Tal i com es va iniciar l’any passat, es tracta d’una col·lecció formada per diferents sèries, cadascuna amb cinc punts relacionats amb un àmbit del Museu i que de forma anual es presentarà un nou conjunt.

Així, el 2016 les imatges es van centrar en l’àmbit dels pastors i enguany el ferro serà el protagonista, on es destacaran cinc peces del fons que estan exposades de forma permanent, amb una petita descripció de cada una d’elles al revers del punt.

Aquesta segona sèrie de punts de llibre, es podrà adquirir a la recepció del Museu Etnogràfic de Ripoll a partir del diumenge 23 d’abril de 2017, coincidint amb la Diada de Sant Jordi.