El patrimoni de ferro és un llegat estretament vinculat a la identitat i cultura catalana, però paradoxalment poc conegut i valorat al nostre territori. L’objectiu principal del cicle El Ferro: Un patrimoni emergent és crear un espai de reflexió i debat que contribueixi a generar atenció i un major coneixement sobre aquest patrimoni, mitjançant la presentació d’experiències locals i internacionals de valorització, gestió i conservació

El cicle, organitzat conjuntament pel Campus de Patrimoni de la Universitat de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, es desenvoluparà on line en quatre sessions que tindran lloc els dilluns 9, 16, 23 i 30 de novembre entre les 12 i les 13.15/13.45h. Cal inscripció prèvia.