El III Congrés de Conservació i Restauració del Patrimoni metàl·lic MetalEspaña se celebrarà els propers 22, 23 i 24 d’abril de 2021 en format virtual. El congrés, organitzat pel Laboratori SECYR de la Universidad Autónoma de Madrid, el Museo Nacional de Arqueología Subacuática (ARQVA) i el Museo Casa de la Moneda, s’havia de celebrar el passat octubre de 2020, però es va aplaçar degut a la situació de crisi sanitària provocada per la Covid-19.

El congrés pretén ser un fòrum de comunicació i trobada entre tots els professionals, restauradors, conservadors, arqueòlegs, historiadors de l’art, investigadors, etc., que treballen en el camp de la conservació i la restauració del patrimoni metàl·lic.

Aquesta edició comptarà amb cinc temàtiques diferents: ciència i tecnologies d’investigació del patrimoni metàl·lic; patrimoni metàl·lic arqueològic; patrimoni numismàtic; patrimoni metàl·lic, artístic i religiós, i patrimoni científic, tecnològic, industrial i urbà.

Per a saber-ne més:

MetalEspaña 2021 | Eventos Universidad Autónoma Madrid