La Escuela de Arquitectura y Tecnología de la Universidad San Jorge (USJ) de Saragossa, en col·laboració amb el Colegio Oficial de Arquitectos de Aragón, ha organitzat una jornada tècnica sobre estructures metàl·liques. La sessió s’emmarca en les activitats programades per la Cátedra Hierros Alfonso, creada amb l’objectiu de posar en valor el ferro en l’àmbit constructiu.

D’entre els ponents, cal destacar la presència dels professors José Ángel Pérez Benedicto, de la Universitat de Saragossa, i Alberto Ayensa Pardo, de la USJ, que van parlar respectivament de l’estructura de la coberta del pavelló Príncipe Felipe de Saragossa i del disseny estructural dels edificis de l’Escola d’Arquitectura i Tecnologia de la Universidad San Jorge.

Com a cloenda, es va inaugurar l’exposició de fotografies Hierros Artísticos, organitzada conjuntament per Hierros Alfonso, l’Arxiu Jalón Ángel i Cultura USJ, i muntada pels alumnes de les assignatures d’Arquitectura i Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la USJ.

Per a saber-ne més:

Jornada técnica sobre estructuras metálicas | Universidad San Jorge